راز و رمزهای خوشمزگی مرغ خانگی: تجربیات نی نی سایتی ها
آشپزی مرغ در خانه، از آن دسته کارهایی است که همه ما بارها انجام دادهایم. اما اعتراف می کنیم که طعم و عطر مرغهای رستورانی و مجلسی، همیشه یک حسرت در دلمان گذاشته. امروز میخواهیم با هم به سراغ تجربههای مادران و کدبانوهای نی نی سایت برویم و از فوت و فنهای آنها برای پخت مرغی لذیذ و خوشمزه پرده برداریم. با ما همراه باشید!
بهرهگیری از زعفران:
زعفران، جادوی طعم و رنگ مرغ! حتماً در مراحل مختلف پخت، از زعفران دم کرده استفاده کنید.پیاز فراوان:
پیاز، نه تنها بوی زهم مرغ را میگیرد، بلکه طعم فوقالعادهای به آن میبخشد. در سرخ کردن و در سس مرغ، از پیاز فراوان استفاده کنید.
ماست و آبلیمو:
مرینیت کردن مرغ با ماست و آبلیمو، باعث نرم شدن بافت مرغ و نفوذ طعمها به داخل آن میشود.ادویههای معطر:
از ادویههایی مانند زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز، کاری و پاپریکا برای طعمدار کردن مرغ استفاده کنید.سرخ کردن مناسب:
مرغ را به خوبی سرخ کنید تا رنگ طلایی و جذابی پیدا کند.تفت دادن با رب:
رب گوجه فرنگی را به خوبی تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود و رنگ بهتری به سس مرغ بدهد.اضافه کردن سبزیجات معطر:
جعفری، گشنیز، و کرفس خرد شده، عطر و طعم بینظیری به مرغ میبخشند.بهرهگیری از آب مرغ:
به جای آب معمولی، از آب مرغ برای پخت مرغ استفاده کنید تا طعم لذیذتری داشته باشد.پخت با حرارت ملایم:
مرغ را با حرارت ملایم بپزید تا به طور کامل مغز پخت شود و طعم خود را حفظ کند.اضافه کردن کمی شکر:
اضافه کردن کمی شکر، طعم ملس و دلپذیری به مرغ میدهد.بهرهگیری از آلو بخارا یا زرشک:
برای ایجاد طعم متفاوت، میتوانید از آلو بخارا یا زرشک در سس مرغ استفاده کنید.تهیه سس غلیظ:
اجازه دهید سس مرغ به خوبی غلیظ شود تا طعم بهتری داشته باشد.بهرهگیری از کره:
کره، عطر و طعم فوقالعادهای به مرغ میدهد.مرینیت شبانه:
بهترین زمان برای مرینیت کردن مرغ، شب قبل است تا طعمها به خوبی به خورد مرغ بروند.اضافه کردن فلفل دلمه ای:
فلفل دلمه ای طعم و عطر مطبوعی به مرغ اضافه میکند.بهرهگیری از زنجبیل:
زنجبیل تازه یا پودر زنجبیل طعم بی نظیری به مرغ می دهد.اضافه کردن هویج:
هویج نه تنها به مرغ طعم می دهد بلکه باعث شیرین شدن سس مرغ نیز می شود.پخت با درب بسته:
پخت با درب بسته باعث می شود مرغ آب خود را حفظ کند و نرم تر شود.بهرهگیری از سیب زمینی:
سیب زمینی علاوه بر خوشمزگی، غلظت خوبی به سس مرغ می دهد.اینها تنها گوشهای از تجربیات ارزشمند کاربران نی نی سایت بود. امیدواریم با به کارگیری این نکات، بتوانید مرغی خوشمزهتر و لذیذتر از همیشه بپزید.
فراموش نکنید که آشپزی، یک هنر است و هر کس میتواند با توجه به ذائقه خود، تغییراتی در دستور پخت ایجاد کند.
منتظر نظرات و تجربیات شما در مورد پخت مرغ هستیم. خوشحال میشویم اگر شما هم نکتهای دارید، با ما به اشتراک بگذارید.
19 تجربه خوشمزه از پخت مرغ خانگی (به نقل از نی نی سایت)
1. راز مرغ زعفرانی طلایی
اکثر مامانها در نی نی سایت موافق بودند که راز مرغ زعفرانی خوشرنگ، خواباندن مرغ در زعفران دمکرده غلیظ حداقل برای 2 ساعت قبل از پختنه. بعضیها حتی شب قبل مرغ رو توی زعفرون میخوابونن!یادتون باشه زعفرون اصل استفاده کنید تا هم رنگش عالی بشه هم عطرش. یه نکته دیگه اینکه، قبل از اضافه کردن زعفرون، مرغ رو کمی با نمک و فلفل سیاه مزهدار کنید. برای رنگ بهتر، کمی زردچوبه هم به زعفرون اضافه کنید. بعد از سرخ کردن مرغ، در سس گوجه و پیاز داغ، هم زعفرون اضافه کنید تا طعمش به خورد مرغ بره. قبل از پختن کامل، کمی کره به سس اضافه کنید تا طعم دلچسب تری داشته باشه. اگه عجله دارید، از پودر زعفران فوری استفاده کنید، اما کیفیتش مثل زعفران دم کرده نیست.
2. مرغ ترش با طعم اصیل شمالی
برای درست کردن مرغ ترش شمالی اصیل، از رب انار ترش، گردو آسیاب شده و سبزیجات معطر مثل گشنیز، جعفری و نعنا استفاده کنید. بعضیها برای طعم بهتر، کمی آب نارنج هم بهش اضافه میکنن. مهمترین نکته در مرغ ترش، تفت دادن گردو و سبزیجاته. این کار باعث میشه عطر و طعم مواد آزاد بشه. به جای رب انار صنعتی، از رب انار خانگی استفاده کنید تا طعم طبیعیتری داشته باشید. برای جلوگیری از تلخ شدن غذا، گردو رو زیاد تفت ندید. میزان ترشی غذا رو با توجه به ذائقه خودتون تنظیم کنید. مرغ ترش رو با کته یا برنج زعفرانی سرو کنید.
3. مرغ شکم پر مجلسی
برای تهیه مرغ شکم پر، از آلبالو خشک، قیسی، گردو و برنج پخته شده به عنوان مواد میانی استفاده کنید. بعضیها به مواد میانی، کمی کشمش و زرشک هم اضافه میکنن. قبل از پر کردن شکم مرغ، حتماً مرغ رو با ادویههای معطر و آبلیمو مزهدار کنید. برای جلوگیری از باز شدن شکم مرغ هنگام پخت، اون رو با نخ یا خلال دندون محکم ببندید. در طول پخت، مرغ رو با کره آب شده و زعفران برس بزنید تا پوستش خوشرنگ بشه. مرغ شکم پر رو با دورچین سبزیجات پخته یا سیب زمینی سرخ شده سرو کنید. به جای فر، می تونید مرغ شکم پر رو داخل قابلمه و روی گاز هم بپزید.






مرغ رو من همیشه با سیر و رزماری می مزه دارم. این ترکیب عطر خاصی میده که همه تعریف میکنن. یک ترفند دیگه که یاد گرفتم اضافه کردن کمی پودر گردوی آسیاب شده به ادویه هاست. باعث میشه سس مرغ غلیظ تر و خوشمزه تر بشه.
یه بار فراموش کردم مرغ رو قبل پخت مزه دار کنم. آخرسر مجبور شدم همه ادویه ها رو تو سس بریزم. جالبیش این بود که طعمش خیلی خوب شد حالا همیشه همین کار رو میکنم.
من مرغ رو توی فر بیشتر دوست دارم تا روی گاز. با دمای کم و زمان بیشتر میپزم. پوستش ترد میشه و از داخل هم خوب میپزه.
برای سس هم یه چیز جالب یاد گرفتم. اگه موقع اضافه کردن آب مرغ یه قاشق مرباخوری عسل بهش اضافه کنید طعمش عالی میشه. مهمون آخرین بار که خورد فکر کرد رستورانی خورده 😊
حواستون باشه بعضی وقتا زیاده روی در زعفران مرغ رو تلخ میکنه. به اندازه کافیش هم رنگ میده هم طعم خوبی داره.